Hypotheekadvies

Onafhankelijk, deskundig en op maat

Hypotheken

Het vinden van de juiste hypotheek is maatwerk. Uw persoonlijke situatie, uw mogelijkheden en uw wensen leiden tot een hypotheekadvies op maat. Een hypotheekadviseur van Rivez helpt u graag om uw droom waarheid te maken en de juiste hypotheekvorm te vinden. Neem vandaag nog contact op met een adviseur van Rivez.

Starter op de woningmarkt

Op zoek naar een eerste koopwoning? Een spannende tijd! Er komt nogal wat kijken bij de aankoop van een huis en het regelen van de bijbehorende hypotheek. Dan is het fijn als u als starter op de woningmarkt kunt bouwen op de expertise van een hypotheekadviseur van Rivez. Rivez neemt u alles uit handen en begeleidt het volledige hypotheekaanvraag traject. Vraag vandaag nog een eerste kennismakingsgesprek aan bij Rivez.

Oversluiten van uw hypotheek 

Hypotheekadvies is ook interessant op het moment dat u uw hypotheek wilt oversluiten, bijvoorbeeld omdat uw rentevaste periode afloopt of omdat u op zoek bent naar een financieringsmogelijkheid om uw eigen woning te verduurzamen. Omdat de hypotheekrente relatief laag is, kan overstappen naar een andere hypotheekaanbieder aantrekkelijk zijn. Met een hypotheekadvies van Rivez weet u waar de kansen liggen en hoe u kunt besparen op uw maandlasten.

Verduurzaming

Het verduurzamen van een woning kost geld. Uiteraard kunt u in aanmerking komen voor verschillende subsidie regelingen, maar u zult zelf ook een investering moeten doen. Afhankelijk van de gekozen mogelijkheden lopen de kosten snel op. Hoe kunt u dit het beste financieren? U kunt ervoor kiezen om uw hypotheek over te sluiten of gebruik te maken van de overwaarde van uw huis. Maak een afspraak met een adviseur van Rivez. Samen met u gaan we kijken wat voor uw situatie de beste optie is.

Hypotheekvormen
 

Download de informatiesheets

Hypotheken

Hypotheekadvies

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze zo laag mogelijk zijn. Rivez helpt u bij het vinden van de juiste hypotheek met lage maandlasten en uitstekende voorwaarden. U kunt alvast zelf een snelle berekening maken voor een indicatie via onderstaande rekentools of een adviesgesprek voorbereiden. 

Let op: omdat hypotheekadvies maatwerk is, kunt u te allen tijde aan deze indicaties géén rechten ontlenen.

 

Heeft u vragen als:

  • Gaat de rente voor hypotheken stijgen?
  • Geeft de bank nog leningen in deze tijd?
  • Wat gebeurt er als de waarde van de woning gaat dalen?
  • Hebben starters nog wel kans op een woning?
  • Vragen over de financiering van uw woning?

Bekijk onze film en neem contact met ons op

Vragen over uw hypotheek? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op 088 - 8000 978