Huis en gezin

Het beschermen van huis en haard. Klinkt ouderwets, maar dat is het natuurlijk niet. Dit is van alle tijden en u wilt natuurlijk dat uw gezin en bezittingen goed beschermd zijn tegen onverwachte gebeurtenissen. Er zijn verschillende verzekeringen waar u voor kunt kiezen die niet alleen schade bij u thuis dekken, maar ook schade die buitenshuis veroorzaakt wordt door u of een ander gezinslid. Wilt u advies op het gebied van verzekeringen voor u en uw gezin? Maak een afspraak bij een adviseur van Rivez-Zuiderhuis in in Helmond, Veghel, Schaijk, Venlo, Malden, Deurne en Tegelen en ontdek de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Gezinsuitbreiding

Wanneer u gaat samenwonen of wanneer u kinderen krijgt, dan verandert de samenstelling van uw gezin. Het is belangrijk om dit door te geven aan uw verzekeraar. Zo zorgt u ervoor dat uw partner of kinderen worden toegevoegd aan de polis. Wanneer er schade ontstaat die veroorzaakt is door een van de leden van het gezin vermeld op uw verzekeringspolis, dan is dit geen enkel probleem. Geeft u dit niet tijdig door, dan kunnen schades niet gedekt zijn. Dat wilt u uiteraard voorkomen, daarom moet u veranderingen in uw situatie altijd tijdig doorgeven.

Duurzaam wonen

Het verduurzamen van de woning is de laatste jaren zeer populair. Zo sparen we het milieu en besparen we op de energierekening. Dit vraagt echter aanpassingen die vaak kostbaar zijn. Denk hierbij aan een warmtepomp of zonnepanelen. Wanneer u kiest voor een warmtepomp of zonnepanelen is het belangrijk om dit ook te melden bij uw verzekeraar. Wanneer u bijvoorbeeld zonnepanelen heeft dan moet dit aanpast worden in uw polis van de woonhuisverzekering. De adviseurs van Rivez-Zuiderhuis staan voor u klaar om u het juiste advies te geven die past bij uw situatie.

Huis en gezin

 

Download de informatiesheets

Huis en gezin