www.centraalvolmachtbedrijf.nl

Een volmachtbedrijf biedt aan financiële dienstverleners toegang tot grote verzekeraars en heeft de mogelijkheid om zelfstandig polissen te leveren. Deze dienstverleners zijn aangesloten bij het CVB, Centraal Volmacht Bedrijf. Tevens zijn veel volmachtbedrijven aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA).

www.rivezassuradeuren.nl

Rivez Assuradeuren is een volmachtkantoor. Wij zijn opgericht met als doel om zelf verzekeringsoplossingen te creëren voor de relaties van ons eigen assurantiebedrijf Rivez en die van onze subagenten op het gebied van schadeverzekeringen.

www.soderbergpartners.nl

Söderberg & Partners is een bedrijf dat snel haar positie in de Nederlandse assurantie– en pensioenadviesmarkt versterkt. Deze marktleider in Scandinavië op het gebied van risicobeheer, employee benefits en innovatieve financiële analyse heeft samenwerkingsverbanden met inmiddels meerdere vooraanstaande Nederlandse adviesbureaus zoals Montae, Kröller Boom en Herenvest. Het partnerschap tussen Rivez en Söderberg & Partners is een belangrijke volgende stap in het versterken van de positie op de Nederlandse markt met een krachtige combinatie van de allernieuwste technologie en persoonlijk advies.