Vastgoedeigenaren

Bescherm uw investering, van risicoadvies tot verzekeringen. Wij staan voor u klaar.

Vastgoedeigenaren

Professionele vastgoedbeheerders hebben steeds meer behoefte aan kwaliteit en continuïteit op gebied van verzekeringen. Rivez-Zuiderhuis draagt in de volle breedte zorg voor ondersteuning en opereert veelal als directe adviseur en niet alleen als leverancier van een verzekeringsproduct. De meerwaarde van een partnership met Rivez-Zuiderhuis voor u als vastgoedbeheerder zit hem in die combinatie van advies en ondersteuning.

Advies op maat voor uw vastgoedportfolio

Het verzekeren van vastgoed is een zeer specifieke taak met een uitgebreid palet aan risico’s. De adviseurs van Rivez-Zuiderhuis hebben door hun jarenlange ervaring in de vastgoedbranche snel een duidelijk beeld van de risico’s waar u als vastgoedbeheerder mee te maken krijgt. Voor elke situatie is een advies op maat mogelijk, vaak met ruimere dekking op diverse onderdelen.

Uw businesspartner op gebied van verzekeringen en meer

De absolute meerwaarde van een samenwerking met Rivez-Zuiderhuis zit hem echter in het bieden van aanvullende dienstverlening en begeleiding bij schade. Het backoffice-team van Rivez-Zuiderhuis neemt u als vastgoedbeheerder een aantal werkzaamheden uit handen genomen waardoor de u de focus kunt houden op uw eigen werkzaamheden. Met Rivez-Zuiderhuis weet u zich verzekerd van de juiste ondersteuning op het juiste moment.

Meer weten over verzekeringen voor vastgoedbeheerders?

Wilt u de mogelijkheden voor uw vastgoedportfolio bespreken? Neem dan vandaag nog contact op met de adviseurs van Rivez.

De voordelen voor vastgoedbeheerders:

Rivez-Zuiderhuis: toonaangevend op gebied van verzekeringen voor vastgoedbeheerders

  • Jarenlange ervaring met diverse vastgoedportfolios door heel Nederland
  • Advies op maat voor uw vastgoedportfolio
  • Samen werken we aan het continue beheren van uw belangen

Bent u op zoek naar verzekeringsadvies voor uw vastgoedportfolio? Neem dan vandaag nog contact op met Rivez-Zuiderhuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.