Al meer dan 25 jaar toonaangevend in het zuiden van Nederland

Rivez is opgericht in 1997 en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grotere zelfstandige en onafhankelijke intermediairs in het zuiden van Nederland. De afgelopen jaren heeft Rivez haar activiteiten in Zuid-Oost Brabant, Gelderland en Noord Limburg verder uitgebreid door diverse overnames van intermediairs in de regio. Met vestigingen o.a. in Helmond, Veghel, Schaijk, Venlo, Malden, Deurne en Tegelen is er altijd een kantoor van Rivez bij u in de buurt.

In 2022 is Rivez gefuseerd met Zuiderhuis Assurantiën B.V. en zijn er bij de gezamenlijke Rivez-Zuiderhuis groep ca. 165 medewerkers werkzaam. Daarnaast hebben wij een intensieve samenwerking met Söderberg & Partners, marktleider in Scandinavië op het gebied van risicobeheer, employee benefits en innovatieve financiële analyse. Het partnerschap is een belangrijke volgende stap in het versterken van onze met een krachtige combinatie van de allernieuwste technologie en persoonlijk advies.

Verzekeringen, risicomanagement, hypotheken en financieel advies op maat, op elk niveau

Bij ons kunt u o.a. terecht voor uw verzekeringen, risicomanagement, -beheer en financieel advies op maat. Wilt u een professioneel en onafhankelijk advies over uw (bedrijfs)verzekeringen, verzuimvraagstukken, hypotheek of uw financiële planning? Of wilt u als ondernemer weloverwogen uw ondernemingsrisico’s in kaart hebben? Gevestigd in de regio, staan wij voor een persoonlijk en deskundig advies, dat past bij uw wensen en behoeftes.

MKB, vastgoed, brancheverenigingen en particulieren

Rivez is sterk in het MKB segment en daarnaast actief op meerdere specialistische terreinen zoals verzekeringsadvies aan bedrijven, aan woningcorporaties, professionele vastgoedbeheerders, brancheverenigingen, maar ook particulieren. Wij doen rechtstreeks zaken met de meeste Nederlandse en buitenlandse verzekeraars maar ook via de Nederlandse Assurantiebeurs voor het verzekeren van zwaardere risico's op het gebied van brand-, aansprakelijkheids- en transportverzekeringen. Daarnaast beschikt Rivez over een eigen assuradeurenbedrijf met volmachten van diverse verzekeraars.

ÉÉN BEDRIJF, ÉÉN NAAM: RIVEZ-ZUIDERHUIS

Vanaf 19 juni 2024 gaan de fusiebedrijven Rivez Assurantiën & Risicobeheer B.v. en Zuiderhuis Assurantiën B.V. verder als één bedrijf met een nieuwe naam: Rivez-Zuiderhuis. Ook de overgenomen kantoren Korsten van Dieperbeek Groep, Peters Assurantiën en HG Assurantiën Brabant zullen vanaf deze datum verder gaan onder de naam Rivez-Zuiderhuis. Lees alles over de fusie en onze toekomst op onze nieuwe website.