ÉÉN BEDRIJF, ÉÉN NAAM: RIVEZ-ZUIDERHUIS

19 juni 2024
ÉÉN BEDRIJF, ÉÉN NAAM: RIVEZ-ZUIDERHUIS

Het is zover: de fusiebedrijven Rivez Assurantiën & Risicobeheer B.V. en Zuiderhuis Assurantiën B.V. gaan vanaf nu samen verder als één bedrijf met een nieuwe naam: Rivez-Zuiderhuis. Ook de overgenomen kantoren Korsten van Dieperbeek Groep, Peters Assurantiën en HG Assurantiën Brabant, die de afgelopen tijd nog onder hun eigen namen opereerden zullen vanaf nu verder gaan onder de naam Rivez-Zuiderhuis.


Gerard Groot, Algemeen Directeur: “Op de achtergrond zijn wij de afgelopen periode bezig geweest om de stappen naar deze definitieve fusie voor te bereiden. Zo werken wij inmiddels allemaal in één centraal informatiesysteem en hebben wij verschillende processen gecentraliseerd en geüniformeerd.


Nieuwe uitstraling en naam markeert route naar een toekomstbestendige organisatie

Gerard Groot vervolgt: De spreekwoordelijke kers op de taart is een nieuwe uitstraling en een nieuwe naam. De komende tijd zul je de naam Rivez-Zuiderhuis steeds meer in het straatbeeld en online gaan terugzien. Met deze nieuwe uitstraling laten wij zien niet bang te zijn voor vernieuwing en ontwikkeling, zonder het persoonlijke gevoel los te laten. Wij geloven namelijk, binnen alle ontwikkelingen binnen de financiële sector, dat de rol van de tussenpersoon alleen maar belangrijker wordt. Om onze relaties optimaal te kunnen blijven begeleiden, is het belangrijk om daarop voor te sorteren. Dat hebben wij altijd gedaan, in sommige gevallen al meer dan 100 jaar. De manier waarop wij dat doen, past in de huidige tijdsgeest, waarbij digitalisering een steeds belangrijkere rol speelt en ook mooie kansen biedt. De juiste balans tussen persoonlijk contact en gemak voor onze klanten heeft daarin onze prioriteit.


Lokale betrokkenheid en persoonlijke aandacht blijft prioriteit

Wat niet verandert zijn onze mensen. Al onze kantoren zijn al jaren geworteld in de regio. Veel van onze collega’s wonen vaak in de buurt en daardoor weten zij, vaak bovengemiddeld, wat er speelt in hun gemeente of omgeving. Mensen die onze relaties kennen, hun omgeving en hun persoonlijke situatie. Zij staan klaar, samen met onze andere collega's.”


Welkom bij Rivez-Zuiderhuis!

Meer informatie?