VvE’s

Zonder zorgen wonen dankzij onze VvE-verzekeringen

Vereniging van Eigenaren

Als vereniging van eigenaren zijn er veel zaken gezamenlijk te regelen. Het onderhoud aan uw wooncomplex, de nodige verbeteringen in het kader van duurzaamheid en de beslommeringen rondom vergaderingen kunnen veel van uw tijd vergen. Dan is het fijn om te weten dat u met een betrokken businesspartner alle zaken rondom de verplichte verzekeringen voor uw VvE goed op orde kunt hebben. Rivez biedt VvE’s een pakket maatwerkproducten toegespitst op de specifieke risico’s waar een vereniging van eigenaren mee te maken krijgt.

Advies op maat voor VvE’s

Door jarenlange ervaring in het ondersteunen van VvE’s op gebied van verzekeringen zijn de adviseurs van Rivez in staat de risico’s snel en uitgebreid in kaart te brengen. Hun advies wordt op maat van uw situatie samengesteld uit een breed pakket aan aanbieders. Hierbij bieden wij u een dekking tegen de meest voorkomende schadeoorzaken waarbij de specifieke VvE kenmerken ook een maatwerkdekking kennen.

Uw businesspartner op gebied van verzekeringen

Naast de interessante maatwerkoplossingen die Rivez uw VvE biedt, zorgt de ervaren schadeafdeling voor uitgebreide ondersteuning bij schade. Veel administratieve rompslomp wordt u uit handen genomen zodat u hier niet al teveel tijd aan hoeft te besteden. Zo weet u zich verzekerd van de ondersteuning die u nodig heeft.

Meer weten over verzekeringen voor VvE's?

Wilt u de mogelijkheden voor uw VvE onderzoeken? Neem dan vandaag nog contact op met de adviseurs van Rivez

Beheerder van meerdere VvE's? Rivez biedt VvE-beheerders ook aantrekkelijke verzekeringsopties. Klik hier voor meer informatie. 

De voordelen voor VvE's:

Rivez VvE pakket

Binnen ons VvE pakket vallen onder andere de volgende verzekeringsvormen. Daarbij verzekert Rivez u van specifieke VvE maatwerkdekkingen:

Ons team van VvE specialisten helpt u graag bij het adviseren en het maken van een passende keuze binnen dit pakket.

Vereniging van Eigenaren

Rivez: toonaangevend op gebied van verzekeringen voor VvE's

  • Jarenlange ervaring met verzekeren van VvE's door heel Nederland
  • Advies op maat voor uw wooncomplex
  • Samen werken we aan het continue beheren van uw belangen

Bent u op zoek naar verzekeringsadvies voor uw vereniging van eigenaren? Neem dan vandaag nog contact op met Rivez voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Veelgestelde vragen Vereniging van Eigenaren